Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Moim zdaniem bym zagłosował na Wilka ale bardzo długo się rozbudowywuje.Saladyn jak ma złoto to je mądrze wykorzysta i gospodarke ma najlepszą z wszystkich bot-ów.Cesarz Fryderyk też wolno się rozbudowywuje ale obrone i gospodarke nie ma najgorzszą.Daje głos na Saladyna.
qba124 napisał/a:
nie robie ankiety bo nie umiem
Na dole masz wszystko napisane napisz na PW to ci powiem jak to zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Nice Friend 7 Czerwiec 09, 10:20, w całości zmieniany 2 razy
Dla mnie najlepszy jest Wilk. Jego zamki są najtrudniejsze do zdobycia. Robi dobrą obronę(jako jeden z dwóch wykorzystuje kuszników), wykorzystuje do niej również machiny oblężnicze i wszelkiego rodzaju pułapki. Atak też dobry tylko z gospodarką trochę gorzej.
Dałbym na Wilka, świetna obrona i atak... Jest dobrym przeciwnikiem...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
No dokładnie... Ale Wilk jest najmocniejszy wg mnie...
Saladyn jak dla mnie mało atakuje... I długo nie robi bram.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 10 Czerwiec 09, 14:41
Kalif ma wg ciebie najlepszy atak? To pomyłka, czy na serio tak myślisz? Kalif chyba najwcześniej atakuje, ale dużo lepsze ataki mają wilk, saladyn i rych (wg mnie) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum