Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dzięki Prescot, skorzystałem z trzeciego linka i udało mi się stamtąd ściągnąć dodatkowe postacie do SC . Tak musiałbym szukać, pewnie nie długo, ale jednak. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
Ktoś próbował ściągnąć mapy z http://stronghold.heavengames.com/ ?
Przy wybraniu opcji "Download" przy jakiejkolwiek mapie strona nakazuje się zalogować, gdy wpisuje dane mojego konta to niestety nie mogę się zalogować (jakby nieprawidłowe). Jeszcze gdzieś wymagane jest konto ? czy po prostu opłaty sobie życzą?
Zapewne nie aktywowałeś konta przez klucz aktywacyjny który wysłali ci na email..
Maila odebrałem, kliknąłem na link, który był podany w wiadomości i zalogowałem się na stronie. Ale przy pobieraniu plików jest osobne logowanie które nie przechodzi dalej w momencie wpisywania tych samych danych z logowania na główną stron i forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum