Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
No proszę, w końcu mamy jakąś inicjatywę związaną z Wyprawami Krzyżowymi Ciekawe czy ta wyprawa dojdzie do skutku. [Sam bym pojechał, ale na razie tak jakoś niezorganizowany jestem ]
P.S. Wielki plus dla Ciebie Crux za znalezienie tego :] To pokazuje, że jednak w dzisiejszych czasach są jeszcze ludzie, którzy interesując się okresem krucjat, podążają szlakami krzyżowców w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Może za sprawą tego, za niedługo nastąpi jakiś przełom, który poskutkuje większym zainteresowaniem wśród ludzi. [Scena SC odżyje xD]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Co to ma wspólnego z grą ? Chociażby wspólną tematykę. Mimo, że to forum jest o Strongholdzie, wielu forumowiczów interesuje się krucjatami. Można, więc powiedzieć, że forum podchodzi też pod forum historyczne ^^
@down Dzięki
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 7 Czerwiec 09, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Można, więc powiedzieć, że forum podchodzi też pod forum historyczne
W pewnym sensie jest to prawdą. Dobre wytłumaczenie pytania Bordinio dałeś...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Czerwiec 09, 10:32
Ehh... chodziło mi o logo. Ten rycerz, konny, no ludzie! Nie poznajecie? Toż to grafika z SC!
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Oczywiście, że poznaję... Wykorzystali obrazki z naszej, jakże przepięknej gry^^
Nasza ulubiona gra napewno przybliżyła jej graczom historię wypraw krzyżowych. Wielu uczyło się podstaw właśnie z kampanii historycznych(choć one nie mówią prawdy, ale zachęciły może do poznania jej w innych książkach).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum