Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Całkowite złamanie regulaminu. Brak screena, lepiej to popraw zanim to moderator zobaczy
Zaraz pobiorę mapę i skrytykuje...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 5 Czerwiec 09, 16:27
Ale jankes pierwsze tak trzeba w pobieralni a tego nauczyłem cię ja nie krytykuj go za błędy które robiłeś wcześniej a co do mapy:to nie wygląda jak ta z Tzara ładny krajobraz wszystko dobrze w edytowaniu itp.hmm 8,5/10.
Sama misja jest dośc ok. Podoba mi się zamek, tylko szkoda, że od zachodu ogranicza go woda Nie lubie takich budowli. Krajobraz tragiczny. Wybacz, ale jestem szczery Po lewej woada, a reszta to drzewa... I to te same. Jest jeszcze dróżka ^^ Gdyby zrobić tu ładniejszy krajobraz byłaby to niezła inwazja Aha. Za małe ataki na normalnym. Powinny być takie, zeby przebili się chociaż przez pierwszy mur, a tu ledwo mi brame zniszczyli i już ich nie było.
Kto tu mówi o krytykowaniu? Zrobiłem błąd, ale go naprawiłem... Mapa ładna, szczególnie zamek... Daję 8/10 ze względu na krajobraz... Tak jak Siwy powiedział... Drzewa, wzniesienia. Trzeba więcej przyrody w tę mapę włożyć
P.S. Szeryf99 czego Ty mnie niby nauczyłeś?
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Helowy Jar... Ta. Ty tą mape robiłeś 1,5h ? Wybacz, ale straciłeś półtora godziny. Mapa mi wygląda jak jakiś szkic, czy coś w tym rodzaju. Po pierwsze. NIC TU NIE MA Jakiś kawałek muru, pusta równina, puste góry... Brud (albo bród, w każdym razie bruód xD) "przepływający" przez tą pustą równinę. NAwet nie grałeś w tą inwazję. Ci Uruk-hai ida sobie przez góry na zachodzie do siedziby... Nie lubię jak nawet nie widać zamku, bo jest na samym krańcu mapy - tutaj tak jest. Sam zamek mi się nie podoba. Ogólnie 0/10.
Nie wiem też co jest ładnego w krajobrazie na tej pierwszej mapie. Same drzewa. Ale spoko.
Nie zniechęcaj się tą krytyką Po prostu spędź dużo więcej czasu nad mapą i sam patrz na nia krytycznie, porównuj do map w kampanii na przykład. I przede wszystkim, jeśli to inwazja, czy jakieś oblężenie: zagraj na niej.
PS. Co to za 'minimapa' Helmowego Jaru ? Jakaś nie bardzo mini, a przez to pixeloza się robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum