Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Czy w tej mapie nie ma siedziby? Dlaczego nie mogę budować?
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ostatnio zmieniony przez jankes1124 1 Czerwiec 09, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza, twierdza krzyżowiec
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 14:19
już poprawione jak coś jeszcze będzie źle to powiedz albo sam zdeedytuj tą mapke bo ja chciałem żeby była inwazja i żeby można było siedzibę samemu dać gdzie się chcę .
można w inwazję zmienić na np taką żeby była inwazja i siedziba tam gdzie się chcę i zdarzenia i wiadomości ?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum