Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza, twierdza krzyżowiec
Wysłany: 31 Maj 09, 20:59 Triki czy coś innego
Witam!.
nie wiem jak to jest robione w niektórych misjach w Twierdzy że ja dowodzę dwoma kolorami zółtym i niebieskim są sprzymierzeni lub jak zrobić podobnie do tej misji z wężem jak mu dajemy te piwo to on nam w zamian daje swoje oddziały łucznicy i włócznicy i nie gryża się . albo w demie te fioletowe
Ostatnio zmieniony przez Kacper 31 Lipiec 11, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Twórcy gry nie dali nam zbyt wielu funkcji dotyczących map... Oni to zrobili i tylko oni wiedzą jak... Chyba, że jest na to jakiś sposób...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wysłany: 31 Maj 09, 22:37
ja pobrałem taka mapkę kogos i tam był sojusz i te oddziały zielone to banici a fioletowe to króla ? ale powinno się dać mogli by teraz dodatek wprowadzic do tej albo
mogli by zrobić 1.3 :d
_________________ Późno już Ser, nie jesteś zmęczony?
Wysłany: 1 Czerwiec 09, 19:45
a uto binks i tę misje specjalną ? albo czy można dodać pancerz włócznikowi bo ja tak zrobiłem i nie wiem jak to zrobiłem hex editem oczywiście brałem to z miecznika i zmieniałem trochę to
mi wyszło tak właśnie grałem w misję jakąś to włócznik umierał po 5 albo 6 strzałach a ile było łuczników bardzo dużo chyba aż 35 albo 45 coś z piątką na końcu ale nie więcej niż ma 2 cyfrowa liczba plz bo ja mogę popróbować jeszcze raz jak już to wczoraj albo dziś grałem w tą misję i tak mi się zrobiło musiałem sobie pod mienić oryginał włócznika bo trudno było wygrać że szczurem
Obrona Ojczyzny czy coś takiego na pewno podobny do tego zamku z obrony Ojczyzny
nie mam błędów
(blad) to było celowe
_________________ Późno już Ser, nie jesteś zmęczony?
Najlepiej wtedy, gdy się kombinuje z plikami, zrobić sobie kopię zapachowych plików, w których będziemy grzebać.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Teraz ja sobie popsułem grę:p. Pomoże ktoś? Potrzebuje plików body_swordsman i body_spearman:P
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum