Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Maj 09, 09:26 Omawiamy screeny
Czyli jak przed premierą każdego nowego Strongholda
Cieszy, że zostały stare jednostki z S1, natomiast krzyżowcy i konni są z SC. Najlepszy możliwy wybór. Budynki - wszystko z S1, tak jak lubimy, tylko warownia... taka nieco sztuczna.
Trawka mi się średnio podoba, ale rozumiem, że to MMO, więc nie wszystko będzie idealne
Mistrzostwo świata. Farmy są o wiele lepsze. Ach , te belki Duże pomniki - ładnie, ładnie... No i widać nowe budynki - 1. między katedrą, a chatą myśliwego. 2. między katedrą a winiarnią (? - coś z S2, miło). W prawym górnym rogu - to chyba zakłady rzemieślników, ale głowy nie dam. Widać tam gościa z piłą - ciekawe, prawda?
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Ostatnio zmieniony przez Odyn 14 Październik 09, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem dachy niektórych budynków zostały zmienione na takie bardziej średniowieczne. Ładniej wyglądają (chyba to są stajnie). Piękne, duże pomniki Ogólnie ładny wygląd.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 30 Maj 09, 10:49
według mnie fajne, ale mogli by w końcu w jakimś strongholdzie zrobic trochę większe farmy i fajnie by było gdyby mapy były dużo większe niż w poprzednich częściach
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 30 Maj 09, 12:21
Mnie się ogólnie podoba, tyle,że jabłonie takie trochę mało naturalne, na farmach z pszenicą chyba od razu jest młyn i piekarnia - to źle, uważam. Te deski w zagrodach też mi się nie podobają, bo przez to wszystko robi się więcej kwadratowe, a pracownicy nie będą chodzić na skróty .
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 30 Maj 09, 12:55
Zauważcie- prawy, dolny róg- blaszane dachy
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
[ Dodano: 2009-05-30, 14:08 ]
A czy są jeszcze jakieś inne screeny? Może ktoś znalazł??
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Jak się w edytorze zrobi to też nie musi przylegać.
Dlaczego by nie? Ja bym chciał, żeby był... Zawsze coś się tam zrobi.
No mógł by być... Mogło by to tak działać ,że przejmujesz jakiś teren i wkładasz w niego własną mapę albo mogła by być możliwość przerabiania istniejących...
Heh tak chyba nie będzie... Ale kto wie... Ciekaw jestem jakie tricki edytorskie kryje ta gra (jeśli jest edytor).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum