Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 26 Maj 09, 11:07
oryginalny temat... też nad takimi myślałem, więc dobrze, że nie ja będe zbierał ochrzan od innych za bezsensowny temat (nie uważam, że taki jest), ale co do tematu, to uważam, że rych z Al-Malik an-Nasir Salah ad-Din Jusuf Abu al-Muzzafar ibn Ajjub'em , nie wiem dlaczego
Jestem za Rychem i Salkiem. Tylko dlatego, że lubię rycha
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Zgadzam się. Wilk zresztą też jest dobry. Ostatnio wysłałem na niego 738 zbrojnych arabskich z postawą agresywną i nie udało mi się go zabić...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 27 Maj 09, 12:18
to też zależy od ustawienia tzn. np. robi różnice jak wilk jest bardziej wystawiony blisko wrogów, niż jak kalif (jak kalif jest wysunięty to ta jego drużyna wymiata)
Taktyka jest zupełnie inna, to był tylko taki test czy tyle jednostek da radę go zabić. Niestety
Przemas Ir Mi też nie sprawia problemu, ale patrząc na boty to jest dobrym przeciwnikiem...
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że Wilk jest dobrym przeciwnikiem patrząc na umiejętności innych botów. Jest dobrym przeciwnikiem pod względem Saladyna czy Wieprza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum