Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Moim zdaniem zależy od mapy na jakiej potyczka bedzie rozegrana Na początku zawsze fryderyk sie wolniej rozbudowuje i bedzie przegrywał,jednak z czasem, gdy zapewni obronę swojej twierdzy gra bedzie sie wyrównywać nawet z lekką przewagą na korzyść fryderyka.
Zwłaszcza jak się mu daje żeby cię bronił będzie rekrutował i rekrutował.
Rysiek nadrabia atakiem.Ale sam atak nie wystarczy ma też jakąś obrone.
Atak Lwiego Serca dla mnie nie sprawia trudności może troche fose zakopie .
Jestem za Panem Ryszardem. Mój najlepszy kompan do sojuszu... Prawie zawsze poratuje mnie zasobami, o które go proszę.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Każde z tych postaci mają swoje wady i zalety. Rysiu częściej atakuje. Na początku niewielkimi siłami potem coraz większymi. Ja nigdy nie zapomne jak pod mój zamek po dosyć długim czasie gry ruszył ogromny oddział zbrojnych Fryderyka. Z czasem gry Frycek dodaje sobie do obrony po jednym kuszniku i łuczniku. Dlatego też ma wzmocnioną obronę. No i jeszcze bardzo szybko zarabia. Rysiu natomiast ma słabą obronę, ale ma sporą różnorodność jednostek atakujących .
Mimo tego wszystkiego głos zdecydowanie dla Ryśka
ponceriusz przecież to już jest SPAM! ;D Mogłeś coś napisać od siebie... Dziś grałem z frydrem przeciw trzem ryśkom. Wygraliśmy, nawet fryder jednego rycha zabił sam. Tyle że ja najpierw zniszczyłem pół jego zamku katapultami, ale co tam
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
To juz wy oboje na górze spamujecie nie czytajcie w nawiasie (na kogo to forum schodzi...po co czytałeś?)Fryderyk lepszy zmieniłem zdanie,zabił Ryśka sporą armią.\ jaka stworzył przez 1h
Moim zdaniem obaj są słabi(:P) Ale lepszy jest Rysiek bo: Lepsza obrona,lepszy atak, dobry sojusznik, i słaba gospodarka (Fredek ma lepszą).
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Zgadzam się. Zamek Ryszarda jest tak prosty do sforsowania, że... Fryderyk przecież też nie robi żadnej finezji, ale jest lepszy w obronie.
Wg mnie pod względem siły są chyba tacy sami, ale ja daję głos na ryszarda - dobry sojusznik, atak ma niezły. W sumie Fryderyk też jest bardzo dobry, ale ja stawiam jednak na ryśka (z klanu , żart)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum