Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja robilem juz takie testy ustawilem wilka w mojej druzynie i saladyna tempo gry 90 i ide ogladac telewizor po 2 h przychodze i wilk wygrywal (swojego lorda wyslalem do zamku wilka). Oczewiscie wilk nie zabil saladyna ale mial wiecej zlota byl na max rozbudowany a saladyn klepal biede i nie mial drewna na rozbudowe. Dal bym dal wilka ocene 10/10 gdyby nie to ze jak ktos go atakuje to niszczy wszystkie budynki.
Tunio1, Zrobiłem dokładnie to co ty (ten test) i rzeczewiście Wilk był rozbudowany na maxa a Saladyn-owie ledwą gospodarke mieli ale może to jest kwiestia mapy i krajobrazu...niewiem.Zdecydowanie Wilk lepszy:).
Heh, mówiłem. I jeszcze grałes 1 wilk vs 2 saladynów ? Zależy jeszcze od jakiej mapy i jaka fortece buduje wilk, dla mnie najlepszy jego zamek to taki prostokąt z trójkatem(wyglądem przypomina na mapie dom.) co buduje tam 8 wież ogradza twierdze malym murkiem a pomiedzy murami jest 1 kratka fosy. Wiecie o co mi chodzi ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum