Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 12 Kwiecień 09, 11:25 Sposoby na ściage:P
Siema
Macie jakieś sposoby na ściągę, żeby np. nauczyciel przechodzący metr od Cb nie widział że ją masz??;p taką praktycznie nie do wykrycia?;p
jak mam czas to kupuję dzień przed spr. cocacole, zdzieram tą etykietkę, daje na skaner, i zamiast składu piszę ściągę troche ta etykietka różni się od orginału, ale nauczyciele raczej nie patrzą ci na cole
raz tej sciagi użylem rok temu i dzieki temu zamiast trojki na koniec mialem piatke xD
Ja siedze w ostatniej ławce to mam zeszyt na kolanach i przepisuje .
ja tez siedze zawsze w ostatniej bo jestem najszybszy w klasie a u nas panuje zasada kto pierszy ten lepszy:p tez tak czasem robie tylko ze z biologii by mi sie 4 na koniec przydala a skaner troche kosztuje, a babkqa chodzi po calej klase
1.gadam z kujonem zeby ze mna sedzial <dziwnym trafem zawsze jest zajety, a koles co z nim przewaznie siedzi chodzi na silke, rok temu mial srednia ponizej 4.0 <6kl podstawowki:D> a teraz z chemii ma 4 i fizyki tez dziwnym trafem
2. rozsadzi mnie
3. ktos bedzie szybszy. XD
[ Dodano: 2009-04-12, 15:01 ]
ps. przez to ze na spr sie scigamy jak debile do lawek baba nam mowi ze powinnismy sie leczyc:D
Ja na szczęście nie muszę ściągać, ale najbardziej preferowany przez moich kolegów sposób to zeszyt pod ławką. Mamy bardzo spostregawczych nauczycieli, jeden kolega na sprawdzianie z matematyki liczył wszystko na komórce, a siedział w pierwszej ławce, tuż przed nauczycielką.
Ogólnie korzystanie ze ściąg w dobrej szkole się nie opłaca bo np z matmy, fizyki trzeba zadanie rozumieć żeby je zrobić i jedyne co to wzory możesz zapisać jak nie pamiętasz, ale jak rozumiesz zadanie to i pamiętasz wzory... a z przedmiotów z teorią np. historia jest tyle materiału że nie da rady zrobić efektywnej ściągi...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 8 Maj 09, 11:35
a ja zawsze przed testem wyciagam ściage i rzucam na podłoge i szybko przydeptuje, bo nauczyciele patrza sie na poziomie ławek czy nikt nie ściąga. A spuszczona głowa nie za bardzo wzbudza podejrzenia ja to 2 razy zastosowalem i 2 razy sie udało
Ja wyrywam kartkę z zeszytu (podwójną) na jednej stronie piszę informację z których będę ściągał, a na drugiej połówce imię, nazwisko i odpowiedzi. Później tylko przedzieram kartkę na pół i oddaję nauczycielowi odpowiedzi, a ściągę szybko do plecaka. Stosowałem to w gimnazjum i wiele razy wyszło ( nie złapali mnie na tym ani razu), teraz w średniej jeszcze nie testowałem...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja wyrywam kartkę z zeszytu (podwójną) na jednej stronie piszę informację z których będę ściągał, a na drugiej połówce imię, nazwisko i odpowiedzi. Później tylko przedzieram kartkę na pół i oddaję nauczycielowi odpowiedzi, a ściągę szybko do plecaka. Stosowałem to w gimnazjum i wiele razy wyszło ( nie złapali mnie na tym ani razu), teraz w średniej jeszcze nie testowałem...
To też nie jest złe ,tez tak ostatnio ściągałem i sie udało , polecam ten sposób
Ja ściągi i wzory pisze na małej karteczce i wkładam pod pasek od zegarka na ręce. A moim zdaniem najlepiej siedzieć przy biurku bo nauczyciel chodzi i tam nie zwraca uwagę dodatkowo na kolanach też łatwo mieć tam zeszyt( w pierwszej ławce od biurka)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum