Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Musisz więcej miejsca zrobić wokół każdej piekarni(chodzi mi tu głównie o wejście).Mi też to zdarza się i to jest wnerwiające,chyba nie da się inaczej zaradzić.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 9 Maj 09, 09:37
Już wiem, jak z tym jest :
Oni jednak po części giną na składzie tam, gdzie wcześniej leżała mąka...a jak jej jest więcej to stale zmienia się miejsce gdzie leży i nie sądzę, żeby był na to sposób.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, żeby nie robić więcej niż jakieś 4 farmy i dosyć piekarń, żeby nie robiły się 2 stosy mąki na składzie. Może być i tak, że jak stos się skończy to będą gdzie indziej składać mąkę ale straty ludności wtedy małe. Dlatego chyba tak mało piekarzy ginie np. na low rec...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum