Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 5 Maj 09, 08:24 Rekrutacja do StraszniePolskiegoKlanu :D [SPK] na SH2
Witam wszystkich i prosze o pisanie w tym temacie wszystkich zainteresowanych członkowstwem w klanie [SPK] bardzo prosze zainteresowanych o kontakt gg 4852797
e-mail thompson93@o2.pl ja na emaila rzadko wchodze wiec prosze na gg. Z góry dzięki.
Wysłany: 5 Maj 09, 17:38
Wymagania są tylko takie żeby nie cheatować, i grać dobrze. I żeby po prostu grać, a nie raz sh2 odpalić i olać gre potem. Wersja powinna być z patchem 1.4.1 (zalecam) która działa tylko po zainstalowaniu patcha polskiego. To wszystko znajdziecie w wydaniu "Twierdza Antologia", gdzie patche są na oddzielnej płytce. Po zainstalowaniu patcha 1.4.1 trzeba zadzwonić albo wysłać email do cenegi o podanie kodu aktywacyjnego gry (telefon na opakowaniu gry). A jak gramy? To chyba nic trudnego. Odpalasz gre i włazisz w "multiplayer" i cacy, masz liste serwerów i grasz. Piszcie na gg jakby co albo na e-mail. Z kandydatami umawiam się na gre i sprawdzam jak grają i jaki stopień w klanie im dać (patrz na www.spkclansh2.ubf.pl). Możecie być w klanie niezależnie jak dobrzy jesteście. Ja lub inni członkowie mogą przeprowadzać z wami szkolenia jeśli będą Wam potrzebne. Reszta zasad w kodeksie klanowym na naszej stronie
Wysłany: 6 Maj 09, 10:35
Wszyscy mamy kontakt na gg wiec forum niepotrzebne... szkoda, bo ja też chcialem, by żylo ale nic nie wyszło dlatego szlag mnie trafił i zaczałem kląć. Logo strony wkleil moj consigliere nie ja, a z tym czerwonym faktycznie coś trzeba zrobić. A co do języka... bez kitu, zdejme te newsy. Ale nie myślcie ze my do siebie klniemy czy sie tyramy przez to, przeczytajcie kodeks pkt 16 z resztą jak ktoś kogoś sponiewiera może liczyć sie ze zostanie outsiderem wiec nie za bardzo klniemy. co do tego to spoko
Wszyscy mamy kontakt na gg wiec forum niepotrzebne... szkoda, bo ja też chcialem, by żylo ale nic nie wyszło dlatego szlag mnie trafił i zaczałem kląć. Logo strony wkleil moj consigliere nie ja, a z tym czerwonym faktycznie coś trzeba zrobić. A co do języka... bez kitu, zdejme te newsy. Ale nie myślcie ze my do siebie klniemy czy sie tyramy przez to, przeczytajcie kodeks pkt 16 z resztą jak ktoś kogoś sponiewiera może liczyć sie ze zostanie outsiderem wiec nie za bardzo klniemy. co do tego to spoko
a mi sie wlasnie podoba ze nie ma zadnego pindolenia tylko prosto z mostu ;D
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Wysłany: 6 Maj 09, 12:29
gadając to se można mowić co sie chce, no ale na stronie klanu na którą ludzie inni wchodzą to lepiej niech bez kitu bedzie kulturalniej. Ja mam zasadniczy problem - co zrobić żeby wszyscy w klanie grali?
[ Dodano: 2009-05-06, 13:30 ]
ktoś zna jakiś jeszcze inny polski klan obecnie zyjący na sh2 bo ja prócz mojego to jeszcze nie mialem przyjemmności spotkać
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 9 Maj 09, 10:04
Myślę, że wiele osób rozczarowała ta gra już w singleplayer i na multi nie mają ochoty...
Może jakieś porady do gry w multi na forum by pomogły bo nie wiem czy w SH2 w multi się tak samo gra czy lepiej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum