Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dołączam się do pytania. Ale ja zawsze daję o 5 więcej np. chce mieć 20 pałkarzy to w edytorze daję ich od 23- 26. Jednak proszę o wyjaśnienie pytania mojego przedmówcy.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Jeszcze jedno pytane: Czy ktoś próbował wyczyscić mapę z kampanii historycznych, gdzie jest "zniszcz katedrę"? Jeśli tak to proszę bardzo aby ją udostępnił.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
W Stronghold 1 grając w inwazję czy obleganie, w zależności od poziomu trudności jest więcej żołnierzy lub mniej (chyba logiczne). Na łatwym jest trochę mniej jednostek niż daliśmy w edytorze. A natomiast na normalnym jest tyle ile w edytorze daliśmy. Czyli (ja ) wnioskując to samo może być w Crusader, tyle że tam nie mamy poziomu trudności do wyboru.
No nie jest bez sensu, tak jest w SH1 a czemu w Crusader to nie mam pojęcia... Tylko przypuszczam
W Krzyżowcu nie ma poziomów gry, więc byłoby to bez sensu. Po co mieliby to robić, jak tam liczba jednostek zmienia się w zależności od poziomu trudności, tutaj gracz nie może go zmieniać...
Ostatnio zmieniony przez Lord Smerf 7 Maj 09, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja napisałem że w Krzyżowcu nie ma poziomów gry i napisałem też, że nie wiem dlaczego jednostki znikają w Krzyżowcu (post wyżej).
No ja nie wiem co o owym zjawisku myśleć, najlepiej to chyba się z tym pogodzić.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 13 Maj 09, 06:49
ja mam nowe pytanie: czy w stronghold 2 jest jakiś sposób,żeby w edytorze świat się ruszał (żeby nic nie było takie nieruchome np. jednostki z rozłożonymi rękami)
Może pokombinować z .map i .sav? Nie mam pojęcia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum