Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie cenega ma przerwe świąteczną <LOL> . Pewnie w 2009 roku dostane ten kod ... ;D
Pozatym jest on mi potrzebny żeby mój klan mógł zaistnieć na sh2 i shl .
Granie w internecie jest w przypadku SH2 i SHL znacznie łatwiejsze, niż w SH i SHC, a przez GSA nie mogę się połączyć, zwłaszcza, że czytałem, że to jest płatne.
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 4 Maj 09, 10:00
Elo gram z 7 miechów więc pewnie ktoś mnie widział na strongholdzie jako [SPK] Thompson. Klan ma teraz fazę rekrutacji i zachęcam do dołączenia. jest już 16 członków, a ja bym cholernie chciał żeby było więcej członkowie zapewnione mają wszelkie szkolenia jeśli jakiś potrzebują, kontakty z innymi członkami oraz dostęp do strony klanowej. Chętnych zapraszam do pisania do mnie na gg - 4852797
Elo gram z 7 miechów więc pewnie ktoś mnie widział na strongholdzie jako [SPK] Thompson. Klan ma teraz fazę rekrutacji i zachęcam do dołączenia. jest już 16 członków, a ja bym cholernie chciał żeby było więcej członkowie zapewnione mają wszelkie szkolenia jeśli jakiś potrzebują, kontakty z innymi członkami oraz dostęp do strony klanowej. Chętnych zapraszam do pisania do mnie na gg - 4852797
raczej dostep do strony klanowej powinien miec kazdy
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum