Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie no to był i jest mój idol ;p Obejrzałem wszystkie filmiki bo on wciela to co ja chciałbym zrobić Podczas oglądania jego filmików pekam ze śmiechu. Według mnie najlepsze są: kangaroo, In the shop of love, disco elevator i jeszcze taki z footballistą
Na drugim filmiku atak na golfistę był genialny Aczkolwiek nie chciałbym być na jego miejscu...
Ciekawe ile razy dostał po twarzy od ludzi, z których robił sobie jaja i jak często odwiedza komisariaty policji
Generalnie to ludzie go lubią Miał nawet kilka wywiadów w telewizji i wszystko uchodzi mu płazem. Niektóre z jego filmików są nieodpowiednie, ale i tak wszyscy potem się z tego śmieją i przebaczają jajcarzowi
Gościo musi szybko biegać.:D. Chociaż z drugiej strony większość ofiar biega powoli, włącznie z francuską policją... Moim zdaniem w Polsce nie miałby szans na przeżycie - ludzie szybciej biegają i są bardziej mściwi. Gośc ostro przegina, ale szacun za odwagę? (głupotę ), która potrafi rozśmieszy:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum