Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Według tych opisów to 1 mogą dawać tylko ci, którzy nawet nie grali w tą grę :] Na 2 już jest wymagane 5 minut gry
Za dużo tematów trochę robisz Przynajmniej tak mi się wydaje.
A to może jednak warto spróbować pograć w nią skoro takie opinie są Zobaczy się jeszcze
Warto , duzo osób jest początkowo zniechęconych do tej gry ze względu na działanie magii,smoków itd. ale gdy sie pogra troche w nią to może sie spodobac
co tu mówić ktoś lubi fantasy a ktoś nie i nie ma o czym gadać zależy od gustu ja jeszcze nie grałem w legends ale chciałbym zobaczyć co to jest może by mi się spodobało
Ta gra może i jest w klimatach FANTASY czego wielu ludzi nielubi ponieważ twierdza to twierdza a fantasy to już inną drogą powinno chodzic no ale w LEGENDACH co mnie bardzo ucieszyło zostało usunięte te odpadki szczury zlodzieje itp... wszystko co za przeproszeniem rozpierdala***** grę w STRONGHOLD 2 żeby przekonac się do tej gry trzeba porównac ją do SH2 legendy lepiej trzyma się graficznie ... jak i z wymaganiami sprzętowymi ta gra mniej mi się tnie niż 2 a przecież w legendach jest calkiem lepsza szata graficzna moim zdaniem i naładowana ta gra jest róznymi efektami specjalnymi:P...
Dlatego dam 5;) a SH2 ma u mnie 4:]
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum