Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wtedy tak, ale np. ja potrzebuje łuczników tylko na początku gry (w singlu). I wtedy właśnie kasy mamy mało. Jak już obronę mam, to wtedy nie potrzeba łuczników budować, tylko ha. Więc dla mnie eu>ar
Dokładnie jak mówisz na początku zależy co ustawimy np. że mamy 40k to kupujemy arabskie jednostki ale jak mamy 2 to lepiej robić.Arabski łucznik jest lepszy zasięgiem i wytrzymałością ale są drodzy.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 30 Kwiecień 09, 19:41
obrażenia zadają takie same, na inżyniera 2 strzały. zdziwiłem sie jak mi wyszło, że na włócznika trzeba aż 3 strzał, bo jak gram, to ci węża padają szybciej, niż inżynierowie ryśka
@nicefriend Mało kto gra na 40k, tak mi się wydaje. Z taką kasą to nic nie trzeba robić oprócz wojska, i nawet 7 botów pokonasz w chwilę... A na 2k to wiadomo, że europejczycy mają przewagę.
@ponceriusz Obrażenia są raczej takie same, ale jeśli byś zrobił testy na wytrzymalszych jednostkach (np. rycerze) to by dokładniejsze wyniki wyszły. Przykładowo inżynier ma 100 życia, to żeby na 2 strzały zginąć obrażenia mogą być od 2x50 aż po 2x99, więc różnica jest :]
Sporo osób jak się uczy, gra właśnie na 40k. Tylko nie wiem co by mi to dało, jeśli przy takiej kasie pokonałbym z 5-6 przeciwników. Wolałbym zamienić złoto i pokonać 2-3, więcej by to dało :] Ty też popróbuj na 3k pograć, a przeciwnik 40k Niektóre boty potrzebują więcej kasy, wtedy się lepiej rozbudowują.
W krzyżowcu by to było bardzo ciężkie, ze względu na limit jednostek... Jak jest 8 graczy na mapie to chyba nawet 150 wojska nie można zrobić... A żeby mieć obronę naokoło murów, to trochę wojska potrzeba. Ale przejść się na pewno da taką misję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum