Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ale się problemów porobiło w tym turnieju Nie wiem, czemu speedera wyeliminowałeś, ale nie wnikam w to. A co do DonKamillo i pawlllooo, próbowaliście przez gsa albo gameranger'a?
1.Prze gamespy nie mogę ponieważ mam IP wewnetrznę
2.GameRanger nie chcę się zainstalować donkamilo ponieważ wyskakuje jakiś błąd
3.Jak bym poszedł gdzieś do kumpla musiałbym ściągnąć shc i by mi się źle grało ponieważ ma całkiem innego kompa np. mysz itd... a ja jestem bardziej do swojej przyzwyczajony:)
GSA to to samo co normalne połączenie przez IP a game.. nie chce mi się zainstalować, jakiś błąd... googlowałem i nic, wychodzi na to że coś z kompem mam źle i żeby dojść do problemu naprawdę duzo musialbym posiedziec bo szukalem sporo i nic nie znalazlem.
Czekam na jakas wiadomosc na gg.
Jacek jednak zrób losowanie
Pisałem z DonKamilo, ale jednak masorz się nie pojawił i nie sprawdziliśmy czy da się zagrać.
Ale w googlach patrzyłem i pisało, że i tak to by nic nie dało:(
Turniej się przeciągnął głównie dzięki uczestnikom. Co do organizatora to nie można mieć najmniejszych zastrzeżeń. Nie zjawiłem się na czas, bo zakopianka była jak zwykle zakorkowana (dzisiaj nawet trochę bardziej).
Koniec tygodnia, jutro pozamykane sklepy, i wszystko jasne A co do turnieju, to jeśli i w jednym i w drugim składzie nie wypali, to dziwnie trochę będzie
Mam propozycje
Musimy zrobić w końcu te losowanie
Przed chwilką pisałem z donkamilo na gg i mi na pisał, że może byśmy zagrali w gre "papier, kamień, nożyczki" tzn. W wiadomości do Jacka podajemy co wybraliśmy za przedmiot:)
Jacek sprawdza obie wiadomości i patrzy kto wygrał:) i po problemie
Hehe niezły sposób. Już widzę finał np. Pawło wygrał zaciętą walkę w papier, kamień, nożyce i został zwycięzco II Turnieju ;p , sory że piszę już takie głupoty, ale jest coraz lepiej .
Kamilo ma szczęście:P hehe
teraz ciekawe z kim będę grał o 3 miejsce:) heh tylko nie czasem w grę "papier,kamien,nozyczki":) xD ale gra była interesująca i stresując:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum