Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 30 Kwiecień 09, 18:53 [problem z misją] Królewska Krucjata: Misja pierwsza
Mam problem z tą misją proszę o jakieś poradniki.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Saladynem... który połknął haczyk i zaatakował zamek Belvoir.
Bordinio
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 1 Maj 09, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli to jest kampania z Krzyżowca, to link podał Acrobot. I to chyba właśnie o tą misję z Sułtanem ci chodzi, chyba, że pomyliłeś działy. A jeśli nie możesz sobie z nim poradzić, to zagraj sobie w swobodne budowanie, i zobacz, jak ta gra działa A jeśli to nie ta misja, to sprecyzuj o którą ci chodzi.
Kampania Historyczna: Królewska krucjata: Zamek Belvoir. Kunktatorska taktyka.
Ps. W krzyżowca gram już z pięć lat
To coś mało aktywnie grasz W tej misji wystarczy dobrze się rozbudować, przynajmniej tak to na początku wygląda. Robisz piwo, dajesz dużo jedzenia i kościoły budujesz. Potem tylko podatki spore, i już jest kasa na wojsko. Wieże z balistami, jak starczy kasy, i są dostępne te jednostki, to balisty ogniowe możesz zbudować. Fosa do tego. I tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum