Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 22 Kwiecień 09, 10:13 Program [MP] http://www.gameranger.com/
Kod:
http://www.gameranger.com/
Program oferujący grę przez internet w Gry takiej jak AoE II, SHC itp
Alternatywa dla Hamachi, wielu graczy już z tego korzysta
Przykleiłem, proszę jednak dbać o wygląd posta. Zmieniłem lekko nazwę tematu, aby ktoś kto będzie chciał go przeczytać mógł bez problemu w niego wejść. [Zamiast iść na stronę przez url ]
- Bordinio thx bordinio poprawiłem - HK
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 19:42, w całości zmieniany 5 razy
Super program, HK wielkie dzięki za odkrycie Mam jednak pytanie, zdecydowanie najwięcej graczy jest z Rosji, jednak niestety nasza angielska wersja gry nie połączy się z ich rosyjską. I pytanie, dlaczego tak jest?
Gram z wieloma graczami z rosji, między innymi z G$W=- Pahyl'ą, i jakoś idzie Ale on ma chyba angielską wersję... chciałem grać z innym gościem z rosji, to nie poszło ;p Ja mam polską wersje.
Super program, HK wielkie dzięki za odkrycie Mam jednak pytanie, zdecydowanie najwięcej graczy jest z Rosji, jednak niestety nasza angielska wersja gry nie połączy się z ich rosyjską. I pytanie, dlaczego tak jest?
Prawdopodobnie dlatego że oni mają inną czcionkę w grze i to wywala jakieś błędy przy łączeniu...
Przynajmniej 4-5 roomów grających jest zawsze. Najlepiej zakładać własne roomy, zawsze ktoś przyjdzie Szkoda, że jest tu dużo noobów, nawet nie raszujących. Ale spotyka się też jakiegoś GoC'a, albo innych Dużo ruskich jest też, niektórzy bardzo dobrzy.
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 29 Kwiecień 09, 21:06
Tylko zamieszanie z tymi rosyjskimi graczami - jest ich trochę i nie rozumiem dlaczego nie chcą dołączyć do reszty świata i zainstalować sobie angielskiej wersji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum