Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie tylko jeśli chodzi o multi np. sądze że w grze jednoosobowej gra i tak więcej w SHC dlaczego ? Bo mogą zagrać z botem który wybuduje zamek zrobi wojsko i zacznie atakować .
Tego w SH nie ma .
No ale w 1 misji wrogów nie ma xD . Mi się najbardziej podobała misja 20 na poziomie bardzo trudnym ... to było coś, prawdziwa bitwa z wielkim rozmachem ...
Ale z tym że SH1 bije SHC na głowę pod względem kampanii można dyskutować jak wziasc pod uwagę misje historyczne.. tam w sumie też jest ciekawa fabuła...
Może i tak ale nie ma tam tego pewnego klimatu . Przykładowo w SHC : masz 5 misji w "podbojach saladyna" a kampania w SH ma 21 misji które coraz bardziej wciagają w grę , są poprostu powiązane ze sobą .
No tak... może gdyby te misje historyczne były w zestawach po 10... albo 15... to na pewno by było ciekawiej. Ale faktycznie SH1 ma ten klimat... jak przechodziłem pierwszy raz to się zastanawiałem cały czas co będzie w następnych misjach (pod względem fabuły...)
Nom wydaje mi się że jak robili SHC to raczej stawiali na to że ludzie będą grać w nią przez neta ... Pozatym mi się bardzo podoba w SHC że są tam komputerowi przeciwnicy i jak dla mnie powinni dodać do extrema specjalny edytor do robienia przeciwników komputerowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum