Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam i pozdrawiam! Podobno na dużą wieżę oblężniczą da się na szczyt wstawić łuczników/kuszników i ja mam takie pytanie. To pytanie byłó poruszane na starym forum. Jak wstawić te jednostki strzelające na tą wieże? Z góry dzięki i pozdro dla przeglądających temat.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nigdy tego nie próbowałem, ale zgaduję, że to jest tak samo jak z katapultami prawie. Jeśli można wieżę podstawić pod swój mur, to robisz coś takiego: Wysyłasz np. kuszników (są powolni, więc będzie łatwiej) na mur przy zamkniętych bramach tak, aby tylko wieża była wejściem, i i jak już będą na wieży to kasujesz kawałek muru. Myślę, że to o takie coś chodzi, chociaż nigdy tego nie próbowałem.
Gra w: CS 1.6
Wiek: 26 Posty: 54 Skąd: Napewno nie traficie Medale: Brak
Wysłany: 23 Czerwiec 09, 13:35
Witam też mam problem z dużą wieżą oblężniczą próbowałem wszystkich sposobów jak wejść i żaden nie wypalił myślę że te wieże to kompletna klapa twórców gry
A tego czasem się nie da tylko w legendach?? ale jak już coś to proponuje Postawic wieżę złapac luczników i rozkazac im wejśc na wieżę ale w 2 nie sprawdzalem tylko w legendach:p
_________________ Nie ma takiej wojny której nie można wygrać.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 23 Czerwiec 09, 16:34
Aby wejść na wieżę trzeba najpierw ją na mury dać :E.
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Otóż tak w tej STRONGHOLD 2 NIE DA SIĘ umiesic lucznikow na wiezy oblezniczej taka mozliwosc jest tylko w STRONGHOLD LEGENDS;p wiem bo gram mam i moj tata jak gra to ustawia lucznikow na wiezy oblezniczej w lEGENDACH i potem atakuje;p
Gra w: CS 1.6
Wiek: 26 Posty: 54 Skąd: Napewno nie traficie Medale: Brak
Wysłany: 24 Czerwiec 09, 13:18
To nie może być błąd bo na screenach jest pokazane jak łucznicy są na więzy oblężniczej i jak masz patch 1.3.1 to jest gdy gra się wczytuje jak łucznicy strzelają z wieży oblężniczej
Ta tylko ze jak sie gra wczytuje to jest to tylko zwykly obraz;p wiec wiesz... Na screenie jak sie laduje gra w Crusaderze jest grafika 3D;D ale niestety w grze jest 2D xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum