Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Czyżby nowa moda? Assassins's Creed, teraz Third Soldier. Byle historycznie było dobrze, bo jak będzie pod tym względem gniot, to... :[
Edit: Niezdobyta dotąd twierdza- cóż to może być?
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie ciekawie się zapowiada. Co z tego, że grafa jest dobra, ale za to grywalność jest do...
Owszem, ale to się może zmienić...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Heh musiałem zmienić swoją opinię o tej grze ;p Ze screenów widać iż będzie to po prostu tradycyjny Hack'n'Slah czyli gierka na odstresowanie się. Grafę ma słabą i na pewno grywalna bardzo nie będzie. Dziwi mnie tylko ten Third Soldier, który wygląda jakby pochodził z naszych czasów. Gra słabo zrobiona i wydana zostanie przez kiepską firmę. Nie wróżę temu badziewiu dobrej przyszłości.
[Przypatrzcie się screenom, na jednym pole walki wygląda jak oko z plaży Omaha]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum