Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
nom ale na pewno dłużej się gra w SH no chociby taka misja 18 na poziomie trudnym to na pewno nie jeden siedział i próbował po 5 razy a już nie mówię o poziomie bardzo trudnym
No chyba masz racje powinnienem dodać te 2 zera xD
Ja o ile pamiętam próbowałem na poziomie bardzo trudnym chyba powyżej 50 razów . oczywiście mówię dalej o misji 18 w SH.
A jeśli chodzi o doświadczenie w SH1 to w 1,5 miesiąca nauczyłem się grać jak expert .
Ale tylko i wyłącznie dzięki Razorowi (jak ktoś jest na GSA to wie o kim mówię) , Jeszcze pamiętam jak pierwszy raz grałem multi to właśnie z razorem i jak mu powiedziałem "ty jeb*** cheaterze " no oczywiście go przeprosiłem .
Moja przygoda z SH zaczęła się w 2000? roku, kiedy ta gra tylko ujrzała światło dzienne Akurat kupiłem sobie CDA bo to był 13 numer, jakiś Świąteczny (z resztą jedyny numer jaki kupiłem ) i zobaczyłem... ahh, od razu się zakochałem, i od kumpla...
To już będzie jakieś 8 lat, kampanię przeszedłem 2 razy, dziś przechodzę po raz trzeci i jestem z połowie, pojedyncze mapki, czyli oblężenia, ekonomiczne też zaliczyłem, ale ogólnie to jakieś 95% gry...
Niestety jeśi chodzi o multi to tylko SH:C, ale to już nie ten dział ^^
Ja dowiedziałem się o tej grze przez kolegę, od razu mi się spodobała, ta możliwość zbudowania zamku, żołnierzy, po prostu musiałem to zgrać na swoją płytę a co do multiplayera to nie grałem O_o bo gra była dla mnie za uboga na to a kampania jest zarąbista niestety w S:C się zawiodłem bez tej kampanii to tak średnio ale wszystko ratuje fajna atmosfera gry :]
_________________ Carpe Diem
Ostatnio zmieniony przez Vagiri0 29 Styczeń 09, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: SH1,SHC
Wysłany: 29 Styczeń 09, 15:20
Mi wujek tą grę przywiózł.Od razu mi się spodobała.Budowa farm, zarządzanie podatkami,budowa zamku, obsadzanie go żołnierzami i ta wciągająca kampania.
_________________ Głowa bez pamięci to Twierdza bez garnizonu.
Napoleon Bonaparte
Stronghold fajna gra pod pewnymi względami nawet lepsza od crusadera np
-jest fabuła
-podbijanie terenów jest fajniejsze niż przewidziany trial
-dobra ilość misji bo 50 to trochę przesada
-zdobywanie technologi po kolei a nie wszystko na raz
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 7 Luty 09, 08:20
o, właśnie, Crusek jedyne w czym przegania jedynke to więcej wojks i gra krucjaty. A kampanie dupne są
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum