Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Na multi rzadko kiedy się używa farm z krowami, więc i uzdrowiciel jest niepotrzebny A w singlu to mi się nie chce w to bawić, tylko kilka botów strzela krowami
Na multi rzadko kiedy się używa farm z krowami, więc i uzdrowiciel jest niepotrzebny A w singlu to mi się nie chce w to bawić, tylko kilka botów strzela krowami
Pograsz dłużej to przekonasz się że krowy to ważny element gry w multi. Jeśli w zasadach gry krowy są "włączone" to często się ich używa. Przykład: 2-3 krowy wycelowane w środek grupy armii przeciwnika powodują konieczność przesunięcia całej grupy i ucieczki od zarazy bo w przeciwnym razie odnosi się duże straty. A to z kolei wprowadza chaos u osoby zaatakowanej i daje możliwość zaskoczenia...
Pograsz dłużej to przekonasz się że krowy to ważny element gry w multi. Jeśli w zasadach gry krowy są "włączone" to często się ich używa. Przykład: 2-3 krowy wycelowane w środek grupy armii przeciwnika powodują konieczność przesunięcia całej grupy i ucieczki od zarazy bo w przeciwnym razie odnosi się duże straty. A to z kolei wprowadza chaos u osoby zaatakowanej i daje możliwość zaskoczenia...
zgadzam sie...
w multi za czesto nie gralem, a jak juz to z kolega lub bratem, wiec doswiadczenia nie mam, ale nawet jak z nimi gram to szczególnie używam krów, kiedy atak idzie m.in miecznikami.. po wystrzeleniu kilku krow w grupę mieczników nie dadza rady uciec, a nawet jeśli to praktycznie nie żywi
ale to nie zmienia faktu ze w nawet w takiej sytuacji uzdrowiciel jest nie potrzebny, bo raczej nikt nie buduje sobie uzdrowiciela na srodku mapy, a jak zbuduje przy swoim zamku to zanim dojdzie do tej zarazy to ona chyba sama zniknie xD
Wysłany: 10 Kwiecień 09, 20:33 Re: do czego jest uzdrowiciel? Używacie go? Coś on daje?
cesarz matthew napisał/a:
pytanie jak w temacie
ja nie robie uzdrowiciela ale nie wiem do czego on jest do zarazy?przeciez zadnej zarazy nie ma!
Uzdrowiciel zmniejsza skutki zarazy w Twoim zamku. Po kliknięciu na budynek Uzdrowiciela [Apothecary] zobaczysz procent w jakim zapobiega on obrażeniom wywoływanym przez zarazę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum