Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
To ja też chcialbym się podszkolić ) Mój 1st post na forum, jestem amatorem <przynajmniej tak mi sie wydaje ;]> w shC gram tylko z botami, kilka razy gralem z bratem i z kolegą z bratem szkoda gadać, z kolegą było lepiej mam nadzieje ze sie dogadamy
Gra w: SHC (Game Ranger), Warchest.
Wysłany: 4 Kwiecień 09, 17:34
Bardzo chciałbym uzyskac kilka wskazówek co do stylu gry i ogólnie o sh:c w praktyce ale nie mogłem się połączyc z kolegą (on ma radiówkę) to nie wiem czy z wami będę mógł, z gsa też miałem problemy.. Jeżeli ktoś wie o co chodzi proszę o kontakt gg: 232621..
Ja mam netie.
_________________ Jak chcecie pograć w SHC na GR czy spytać o cokolwiek to raczej na gg.
Heh... Jak nie pokonasz Saladyna to najpierw z botami może potrenuj, bo na multi będzie ci za ciężko Jakieś poradniki poczytaj jak się rozbudowywać, i jak z botami nie będziesz miał żadnych problemów to wtedy spróbuj z innymi graczami pograć
Jednego Saladyna to ty z palcem w .... nosie powinieneś pokonać Pograj może w kampanie krzyżowca, te 50 misji. Jak to przejdziesz to już coś z gospodarki i ataku będziesz umiał
Jednego Saladyna to ty z palcem w .... nosie powinieneś pokonać Pograj może w kampanie krzyżowca, te 50 misji. Jak to przejdziesz to już coś z gospodarki i ataku będziesz umiał
czy ja wiem duzo sie nie nauczy z tej kampani ;] ja narazie proponuje mu spróbowac na jakiejs niezrownowazonej mapie zagrac 1v1 z Wilkiem, ustawic sobie zlota 40k a wilkowi 3k i tak sie rozbudowywac ;] jak juz sobie bedziesz z nim radzil to doloz sobie paru wilkow i wyrownaj mapke ;P
przynajmniej ja sie tak uczylem xD <z niewielka pomoca brata:P>
Jeśli chcecie się nauczyć grać to poczytajcie poradniki na stronie i zapisujcie się do turnieju (obecni jest jakiś turniej prowadzony), jeśli tam traficie na lepszych od siebie to grając z nimi będziecie się uczyć. Tylko nie bójcie się że będziecie przegrywać... jak przegrywacie to się cieszcie bo wtedy możecie się uczyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum