Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 28 Marzec 09, 21:40 Kod na polepszenie botow
Jest taki kod alt+p co wedlug opisu upgraduje boty na ciezsze. Ktos to sprawdzal i czym to sie objawia? Planuje juz swoje ataki czy dalej robi arabskich wojow i sle nam na zamek w nadzieji na finisz?;p
To nie działa i NIE MOŻE działać. Boty sa tak zaprogramowane ze to musiałby być cały patch a nie kod. ten "kod" (słyszałem o nim) to bajka tak jak inne kody z trybu debug czy jak to tam sie nazywało. Na przykład był kod na znikniecie fortecy wroga, chciałem wypróbować i figa.
Heh ja słyszałem taki kod: alt+ shift+ s -------> Twój lord jest niewidzialny dla przeciwnika. Czasami ludzka wyobraźnia nie zna granic. Absolutnie zgadzam się z Panem Acrobot. Kody tego typu NIGDY nie będą działały.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum