Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Do tego się mogę doczepić xD
Pierwsza sygna. Nic się na niej nie dzieje i nie przykuwa oka na dłużej. Mogłeś dać na niej cień, albo skopiować warstwę z renderem i rozmyć "wietrznie" ją, żeby wyglądało, jakby naprawdę się poruszał.
Druga sygna. Tło trochę za bardzo matowe i puste. Powiększona postać za bardzo rozmyta, lub jakość taka kiepska była po rozciągnięciu. Za to napis Ci świetnie wyszedł.
Trzecia sygna. Wszystko ładnie, tylko mogłeś trochę bardziej render wtopić w tło, lub wyodrębnić go bardziej. Teraz jest taki nijaki. Napis mi się tutaj nie podoba zbytnio. Nie pasuje do sygny. Przydałoby się trochę go brushem z kryciem ustawionym dajmy na 50 posmarować.
Czwarta sygna. Tutaj tylko jedno mi nie pasuje. Prawa strona tła i lewa strona tła wykluczają siebie nawzajem. Inne kolory i chyba po prawej jedna warstwa mniej. Dziwnie to wygląda, a gdyby nie to, to sygna naprawdę świetna.
Piąta praca. Otoczka sygnatury na śmietnik + napis do wymiany i wstawienie jakiejś porządnej ramki by się przydało. Za to tło dobrze dobrane.
Szósta... Dopiero po chwili zauważyłem, że to jest pistolet xD. Myślałem, że jakiś dziwnego pochodzenia ludzik, ale mniejsza. Te paski do kosza i mogłeś zrobić zaznaczenie wnętrza lufy i rozmyć ją "wietrznie" do środka. Ciekawy efekt by był. Tak to wygląda, jakby sygna zastygła w trakcie pracy.
A mi zrobisz coś do podpisu? Coś w realiach SH2. Może być nawet sam Sir William na jakimś tle.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum