Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
mozna tylko robic misje,a potem wlasno recznie je wlanczac,ale najlpsze o ze mozesz brac teksciki wieprza,wilka,weza i i szczurka;p to jest najlepszy bajer wedlug mnie;p
Zgadzam się. Właśnie zrobiłem 22 misje w roli głównej z Wilkiem, Wiepszem, Wężem i Szczurem. Dość sporo dialogów ze strony przeciwników dodałem. Ogólnie jest to kampania tak jak normalna w Stronghold, czyli poczynając od wytępienia wilków, aż po zgładzenie największego Tyrana, którym jest sam Wilk. Jeden bardzo WIELKI minus tej kampanii jest taki, że robiłem ją dla młodszego brata, a co za tym idzie, jest ona tak banalna, że mógłby ją przejść KAŻDY, nawet z zawiązanymi oczyma:D
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Mam takie pytanie zrobiłem parę fajnych misji do warchesta noszą nazwę labirynt od 1 do 4
polegają na tym że w planszy 300X300 mamy wielkie wiezienie z którego dzięki różnym jednostkom piechoty i maszyn oblęrzniczych musimy wydostac więziniów (palaczy) na zewnątrz.
Pewnie brzmi beznadziejnie ale są dobre a co do pytania to jak to zamieścić na tej stronie lub na linkach rapidshare żeby inni mogli je pobierać
davo przepraszam bardzo ale czy to jest kampania??
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum