Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Szukam klikadła (gry przeglądarkowej) w którą można by pograć w pracy. W sumie właśnie teraz siedzę i się zastanawiam nad czymś takim.
Kiedyś popularne były wszelkiego rodzaju Gladiatusy itp. i oczywiście problemem nie jest samo ich znalezienie. Pomyślałem że może ktoś z Was w coś takiego gra (na przykład właśnie w biurze;)). Dzięki temu mógłbym uzyskać informację na temat tego czy dana gra jest w jakikolwiek sposób "żywa".
Ewentualnie jakieś ciekawe gry idle na iOS też wchodzą w grę, grałem kiedyś w Hero Wars. Oczywiście po dojściu do paywalla było ciężko.
Cześć, ja nie gram obecnie w tę grę, bo mi się znudziła, ale polecam Elvenar. Z tego powodu, że nie da się stracić wioski jak w np. plemionach; spokojnie ją rozwijasz. Ja porzuciłem tę grę z powodu grindu, ale contentu jest masa i też można np. planować miasto, optymalizować układ.
Samo przesuwanie budynków w grze jest uciążliwe, bo wymaga wolnej przestrzeni, dlatego kiedyś korzystałem z elven architect do zaplanowania miasta, ale teraz widzę że ta strona nie istnieje, szkoda. Może pojawiło się jakieś zastępstwo, ale nie znalazłem szukając na szybko.
Inną tego typu grą, która jest ok, ale zaczynała być dość martwa kiedy grałem ostatnio i też wymagała dużo grindu, to Wolni Farmerzy albo Zielone Imperium.
Bitefight nadal działa, ale niestety wydawał mi się zbyt prosty, gdy do niego wróciłem na chwilkę.
Niestety gry na telefon zabiły ten segment; ale i tak miło że jeszcze niektóre gry mają uruchomione serwery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum