Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Moje przemyślenia po czasie... Nie ma jednej dobrej drogi do nauki programowania; zdecydowanie najważniejsza jest umiejętność logicznego myślenia. Szczególnie teraz, kiedy LLMy potrafią pisać kod, dużo ważniejsza jest umiejętność ułożenia w logiczne zależności zachowań, danych itp.
Przygoda z programowaniem od 2010 (a jak dobrze pamiętam, nawet i wcześniej; pierwszą mini grę zrobiłem w czwartej klasie podstawówki) do 2026 ... przez te 16 lat tak dużo się pozmieniało, mam nadzieję, że kolejne 16 lat też będzie ciekawe... i że nadal będzie zapotrzebowanie na programistów, lub jakkolwiek ten zawód będzie nazywał się w przyszłości.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum