Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: Wczoraj 21:11
Na pierwszy rzut oka nie wygląda to źle, chociaż szczegółowo wypowiem się jak sobie odpalę demo i samemu zobaczę jak to wygląda.
Ciekawe jest jednak co innego: otóż zważywszy na fakt, że mamy dziś pewne zainteresowanie "klasycznymi" tytułami (głównie w formie remake'ów - patrz: Gothic Remake czy, niestety, zapowiedź remake'u Heroes of Might and Magic III), a "Ultimate Edition" SH i SC wzbudziły dość spore zainteresowanie, to również i Stronghold 4 jako taki ma szansę zainteresować sporą część graczy.
Dowody? Cóż, parę by się ich znalazło, na przykład taki, że po 11 (!) latach przerwy napisałem tu posta. Szanowni Państwo - witam serdecznie z powrotem, widzę, że jest tu, tak jakby, hm... w zasadzie martwo, ale może jakoś to wspólnie zmienimy?
Nikt nie tęsknił, nikt nie potrzebował - ale cóż, znów tu jestem!
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Ja już grałem w demo i niestety na ten moment optymalizacja nie jest zbyt dobra. Obawiałem się tego kiedy zapowiadali, że gra powstanie na UE - mam mieszane odczucia kiedy developerzy korzystają z tego silnika i tworzą na nim pierwszą grę.
Mimo wszystko życzę im jak najlepiej i mam nadzieję, że do premiery poprawi się wydajność.
Na pewno ogromnym pocieszeniem dla nas jest to, że oprócz 4ki planują nową dwuwymiarową część; mają na ten moment dwa zespoły odpowiedzialne za dwie osobne gry.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: Wczoraj 22:40
DarnokOk napisał/a:
Na pewno ogromnym pocieszeniem dla nas jest to, że oprócz 4ki planują nową dwuwymiarową część; mają na ten moment dwa zespoły odpowiedzialne za dwie osobne gry.
O, nie słyszałem o tym, a to byłoby bardzo dobre.
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum