Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1,SHC
Wysłany: 15 Marzec 13, 22:11
Szeryfie armia 200 demonów w 4 tygodniu gry jest praktycznie niepokonana. Wszystko co pod nie wchodzi zostaje zdjęte na hita. A 1 diabłem jesteś w stanie pokonać legion drzewców więc nie wiem czemu ma być ostatnią jednostką. Co do czarów to najlepsze są masówki z 1-2lvl.
Edit 15.03.2013:
Mam nadzieję, że administracja nie usunie tego postu^^
Może jest kilku ludzi na pandorze co lubią grać w herosy i chcieli by zmierzyć się z innymi?
Na Portalu/Forum "Akademia Wojny" jest organizowany turniej heroes 3. Jest to V edycja ale w tej postanowiono poprowadzić dwa oddzielne turnieje tak jakby. Professional dla graczy ligowych i Amator dla graczy którzy nie grali przez internet lub rozegrali kilka gier, a chcieliby się zmierzyć z innymi. Warunkiem jest rejestracja na forum.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny.
Wysłany: 28 Kwiecień 11, 12:09
Ostatnio grałem:
Ulubiony zamek:Nekropolis-bo nekromancja=darmowe mięso armatnie (szkielety)
Ulubiona jednostka:Archanioł lub lisze
Ulubiony czar:Jeszcze nie wybrałem ale wolę te ofensywne
Ulubiony heroes:Hmmmm jakiś tam był z necropolis co miał specjalność nekromancja na dużym lvl
Wolę mapy losowe od kampanii
Po latach aktualizacja
Ulubiony zamek: Loch - bo na singlu umożliwia ciekawy gameplay, lubię też te jednostki
Ulubiona jednostka: Złe oczy bo są po prostu wesołe śmieszne fajne
Ulubiony czar: Łańcuch piorunów
Ulubiony heroes: Solmyr (spoko czilowa gra na singleplayer)
Teraz wolę mapy kampanii albo ręcznie robione mapy przez ludzi, od tych losowych.
Ukończyłem podstawkę już dwa razy, ale dodatki wciąż czekają na mnie na ukończenie. Wszystko w swoim czasie
Na pewno po latach widzę dużą różnicę w tym jak gram; zdecydowanie pomogło to ile teraz jest treści uczących gry i ile graczy PvP można podpytać o triki. Nawet mamy na forum takiego jednego gracza Mistrzostw Polski, ale to nie będę mówić kto, poszukajcie. Nawet czasem streamuje.
___
Co by rzec, do tej gry dobrze wracać co jakiś czas, zawsze jest przyjemnie i możliwości i strategii na singleplayer jest multum. Oczywiście, wtedy, kiedy akceptujemy suboptymalne zagrania.
No i jeszcze urozmaicają rozgrywkę modyfikacje jak HOTA, albo standalone VCMI. Swoją drogą VCMI działa też na telefonach, tylko, że ma trochę inne AI bo to jest nowy kod.
Multiplayer mnie nie przekonał; szczególnie dzisiejsza scena, z templatkami... to nie dla mnie, ale każdy wybiera co woli Mnie nie cieszy optymalizowanie własnej gry, mnie cieszą głupie strategie, rożne możliwości, im więcej tym lepiej.
____
I ostatni z wątków...
Dobrze, że heroes 3 żyje dla Ubisoftu i że zapowiedzieli remaster. Źle, że heroes 3 żyje dla Ubisoftu i że zapowiedzieli remaster.
Podobno ma być nowa zawartość... ale poczekam, zobaczę i dopiero wtedy zdecyduję, czy brać. Grafika mi nie przeszkadza, choć jest kontrowersyjna.
Ale przede wszystkim złe oczy nadal wesołe śmieszne fajne.
___
Jest też Olden Era, ale to temat na inny wątek, bo ten dotyczy trójki.
No i nie ma w nim złych oczy co jest dla mnie katastrofalne i nigdy im tego nie wybaczę.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum