Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 6 Lipiec 17, 09:23 Patch 1.4 do Twierdzy i Twierdzy Krzyżowiec!
Wczoraj Firefly poinformowało o wypuszczeniu nowego patcha 1.4 do gier Twierdza i Twierdza Krzyżowiec.
Dodane zostały dwie nowe rozdzielczości, naprawiono sporo bugów i dodano polską, brazylijską oraz japońską mapę kampanii. Aktualizacja dostępna jest do pobrania na platformie Steam.
Dla wersji pudełkowych link do pobrania tutaj: http://fireflyworlds.com/games/stronghold/
Potem postaram się wrzucić zdjęcie polskiej mapy kampanii.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Chwała Twierdzy!
Ostatnio zmieniony przez kapifili 12 Lipiec 17, 12:15, w całości zmieniany 2 razy
Dzisiejsza aktualizacja do obu Twierdz HD dodaje dwie nowe rozdzielczości oraz kilka poprawek błędów (w tym błąd z łucznikami strzelającymi w ziemię). Twierdza HD posiada od teraz mapę Polski, Brazylii lub Japonii jako mapę kampanii. Ta aktualizacja pokazuje, że starsze tytuły dalej mają dla nas znaczenie. Kolejne dodatki pojawią się w przyszłości.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
Wysłany: 17 Wrzesień 17, 15:35
Refus napisał/a:
Wg. mnie lipa, jakby nie patrzeć psuje lekko klimat i immersje samej kampanii. Szkoda że nie ma w opcjach możliwości przełączenia na mapę UK/Polska
Ja tam patcha zainstalowałem, ale właśnie mapę mam brytyjską (o dziwo!)
Wysłany: 18 Wrzesień 17, 14:00
Refus napisał/a:
kapifili napisał/a:
Refus napisał/a:
Wg. mnie lipa, jakby nie patrzeć psuje lekko klimat i immersje samej kampanii. Szkoda że nie ma w opcjach możliwości przełączenia na mapę UK/Polska
Ja tam patcha zainstalowałem, ale właśnie mapę mam brytyjską (o dziwo!)
Ja na Steamowym mam Polską, niby fajnie ale jednak nie
Ja ściągałem ze strony Firefly, może dlatego nie mam polskiej mapy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum