Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Napisałem klon tetrisa na Androida.
Dostępny do pobrania za darmo na Google Play, nie zawiera żadnych reklam.
Dostępne różne plansze, specjalne bloki, bloki o kształtach innych niż domyślne, tablice wyników i trochę więcej.
Zdaję sobie sprawę z istnienia 2 bugów, ale żaden z nich nie jest krytyczny, więc szkoda czasu na ich naprawę - gdybyście znaleźli jakiś bug, dajcie znać.
Okej - wrzucę go jak mi się trochę uspokoi czas, bo bardzo mi go ostatnio brakuje.
Ale od razu mówię - kod jest fatalny, a po drodze popełniłem błędy, których już nigdy więcej nie popełnię. I jeśli ktoś zna androida, to będzie to na pierwszy; może drugi; rzut oka widoczne. Tak, jest aż tak źle xD
Ale nie demotywuje mnie to i traktuję tę błędy jak lekcję.
Teoretycznie mógłbym to zrefaktoryzować... ale w praktyce zajmie to zbyt wiele czasu, a do tego kodu jestem niemal w 100% pewny, że nie wrócę.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum