Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Firefly opublikowali przed chwilą zapowiedź kolejnego remastera z ich strony!
Rok temu mieliśmy okazję zobaczyć odnowioną wersję gry Twierdza: Legendy, teraz przychodzi czas na drugą część serii Stronghold.
Gra zostaje ponownie wydana z nową zawartością za darmo dla posiadaczy oryginalnej wersji na Steam. Twierdza 2: Edycja Steam pojawi się z działającym trybem multiplayer oraz nowymi funkcjami, przygotowanymi specjalnie pod tę wersję. Dodane zostały nowe mapy, Warsztat Steam, osiągnięcia i parę innych nowości. Odświeżona została oczywiście grafika. Remaster ma ukazać się tegorocznego lata.
Niestety, ale wnioskując z tego co Firefly napisali w komentarzach pod filmem, możemy stwierdzić, że nie zobaczymy już odświeżonej wersji pierwszej Twierdzy. Studio argumentuje, że edycje HD są już remasterami, tak więc ciężko będzie przywrócić "jedynkę" do życia.
Myślę, że pozostaje nam jedynie czekać na Stronghold Next, o którym nie wiemy prawie nic.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Gra w: SH, SHC, SH2, SHC2, SH3
Wysłany: 17 Grudzień 17, 22:03
Mam pytanie odnośnie limitu chat w Twierdzy 2:Steam Edition. Czy został on zwiększony? W poprzedniej wersji był nie lada utrapieniem w trybie Królotwórcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum