Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jutro rozpoczynają się egzaminy gimnazjalne 2017. Będę jednym z tysięcy uczniów w Polsce, którzy ten egzamin jutro napiszą. Ważne, żeby napisać to na luzie, a powinno być dobrze
Pytanie do tych, którzy ten test już pisali:
Jak wam poszło z poszczególnych przedmiotów?
Zapraszam do dyskusji!
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Ja już nie pamiętam tak dokładnie.
Wiem tylko, że z majcy miałem na pewno 100%, z angielskiego bardzo blisko setki, polski to było jakieś 70%, reszta też przyzwoicie; poniżej 70% nie zszedłem.
Ten test jest bardzo prosty; nie przygotowywałem się i wyszło mi to na dobre, bo np. na polskim każdy spodziewał się rozprawki, a dali nam opowiadanie, które pisze się łatwo i przyjemnie.
W skrócie to jest takie śmieszne i nikomu niepotrzebne, bo i tak w rekrutacji liczą się jeszcze oceny i różne dodatki. XD
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 19 Kwiecień 17, 19:13
Po pierwszym dniu egzaminów, z tego co sprawdzałem w internecie:
- z historii mam 2 błędy, z wosu dobrze wszystko
- z polaka 1 błąd w zadaniach zamkniętych
Więc jak na razie wszystko powyżej 90%
Najgorsze zło czeka jednak jutro, czas na majcę i przyrkę XD
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum