Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Od niedawna gram na Global Conflict 2. Moja druga wioska nagle zniknęła, tzn. była, a po kilku minutach już jej nie było. To bug, czy element rozgrywki i po prostu coś zepsułem? Proszę, napiszcie co się stało.
[ Dodano: 24 Wrzesień 16, 10:51 ]
Dodam jeszcze, że w miejscu, gdzie stała wioska, teraz jest ikonka "nowe nadanie wioski", a cena u mnie wróciła do stanu sprzed nadania drugiej wioski, czyli 10k zamiast 20k.
Jesteś pewny/a, że nikt tej wioski nie spalił?
Dawno grałem i nie pamiętam już dokładnie, czy był jeszcze inny sposób na usunięcie wioski z mapy, ale napisałem, skoro nikt inny nie odpowiedział.
Ew. nie było też jakiegoś przycisku "usuń wioskę"?
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Żadnych raportów ani nic takiego? To nie powinno się w takim razie zdarzyć, pozostaje chyba tylko zgłosić bug do supportu, ale z doświadczenia wiem, że ten ostatni niechętnie zajmuje się realnymi problemami z grą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum