Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Siema!!! chciałbym się dowiedzieć czy w najbliższym czasie powstanie jakiś nowy stronghold bo stare już mi się nudzą .Jeśli ktoś wie coś o nowych planach firley studio to piszcie !!!!!!
szukam też kogoś do gry w stronghold ęxtreme !!!
oczywiście na boty bo walka przeciwko sobie nie ma sensu
HA ha to może od razu powiedz że stronghold nie ma sensu walka we dwóch na dużo wrogów co się = na dużo koszar wroga ma sens i jest fajne .A co do walki na 1vs1 to brak sensu ponieważ są moce uniemożliwiające rozgrywkę takie jak strzały z nieba czy deszcz kamieni
a granie w extreme bez mocy to już nie extreme
HA ha to może od razu powiedz że stronghold nie ma sensu walka we dwóch na dużo wrogów co się = na dużo koszar wroga ma sens i jest fajne .A co do walki na 1vs1 to brak sensu ponieważ są moce uniemożliwiające rozgrywkę takie jak strzały z nieba czy deszcz kamieni
a granie w extreme bez mocy to już nie extreme
byly eventy w shX i ludzie na moce w multi nie narzekali w 1v1;)
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 22 Marzec 09, 21:41
Od Firefly Studios nic nowego nie słychać... w zeszłym roku wypowiedzieli się, że będzie SHC2 i SH3, ale najpierw zajmują się inną grą ( dungeon hero) , która rzekomo ma wyjść teraz na wiosnę - http://www.videogamer.com...some_point.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum