Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 27 Sierpień 16, 19:51 ( problem techniczny ) crash gry
Witam podczas kliknięcia przycisku "gra wieloosobowa" w Stronghold Crusader HD wersji 1.3 , natychmiast crashuje mi grę. Kampania działa prawidłowo , ale niestety coś jest nie tak w trybie multiplayer .
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Tak, ale gameranger nie ma nic do rzeczy , gdyz samo klikniecie w grze ( gra odpalona bez gamerangera ) w przycisk Multiplayer , crashuje gre po czym wyskakuje komunikat o tym , ze przestala dzialac.
To po co klikać w Multiplayer, jak przez GameRanger działa...
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum