Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 20 Sierpień 16, 20:49 [problem techniczny] Kursywa GR proszę o pomoc
Cześć , mam problem z GameRanger. Otóż chciałbym sobie pograć 1 vs1 z moim przyjacielem ale u niego ja mam kursywę a u mnie on ma kursywę próbowaliśmy wszystkiego odblokować porty itp itd niektórzy jak wbijają to nie mają kursyw a jedynie mój przyjaciel ma ....
Jeżeli macie jakieś porady co do tego lub inne sposoby zagrania z kolegą był bym bardzo wdzięczy z góry dziękuje
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 20 Sierpień 16, 22:00
Który z was jest hostem? Spróbujcie się ze sobą zamienić hostowaniem.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Próbowaliśmy już ale , raz nam zadziałało i na następny dzień nie działa ... a bardzo chcemy zagrać . Jeżeli ktoś portafi to naprawić albo ma inny sposób na zagranie z kolega proszę o pomoc
Macie te same wersje gry? Firewalle i wszelkie inne antywiry wyłączone?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum