Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tym razem postawiłem na półki
Twierdza oczywiście na honorowym miejscu
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 17 Lipiec 16, 22:03
kapifili, nawet fajnie to wygląda
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 17 Lipiec 16, 23:57
Fajnie, że się podoba, tylko trzeba często czyścić, bo czasami nic się nie może zmieścić.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Siódemka, doskonale. A przez chwilę mnie zmyliłeś.
Nie trzymaj haseł na komputerze w niezabezpieczonej formie, nawet jeśli to tylko hasła do rekrutacji. Jak nie zapamiętasz, to lepiej sobie zapisać na kartce i schować w miejscu, gdzie na pewno nikt Ci tego nie wygrzebie.
Blender? Zamierzasz coś porobić w kierunku modelowania?
Nie mam nic na pulpicie, bo wszystko się mieści na pasku i tak jest prościej.
Ubuntu desktop w lewym górnym rogu, a w prawym górnym data po polsku. Tak to jest, jak system chciałem angielski i wszystko inne jest w tym języku, a format daty zostawiłem polski. PL odnosi się do klawiatury.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Próbowałem modelowania, ale to nie dla mnie, lepiej się chyba odnajduję w robieniu tekstur, Blender właściwie u mnie się kurzy xD Co do tych haseł, tylko to jedno trzymam na kompie, ale dzięki za poradę
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum