Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ej no nie działa. Ma niby HD ale pisze mu 1.1. A w tym gamerangerze to ma nick kursywą. I wraz nie możemy razem pograć. Byłbym dozgonnie wdzięczny gdybyś pomógł.
To problem GameRangera; Często pomaga zwyczajny reset GR/kompa. Sprawdź zaporę (najlepiej ją wyłączyć, ewentualnie dodać GR i Strongholda do wyjątków).
Jeżeli to nie pomoże to spróbujcie połączyć się z innymi osobami - wtedy dowiecie się u kogo występuje problem z łączeniem i wrócimy do tematu.
Co do tego 1.1, gdzie mu się to wyświetla? W rogu w grze? Jeżeli ma możliwość ustawienia wysokiej rozdzielczości, to raczej ma 1.3 i to 1.1 w rogu nie powinno mieć wpływu na grę. Ew. coś pokićkał gdy instalował, niech zainstaluje jeszcze raz.
Na przyszłość podawaj proszę dokładniejsze informacje.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
1.1 wyświetla mu się w lewym dolnym rogu. Rzeczywiście pojawiła mu się możliwość zmiany rozdzielczości i te ogólnie wygląd menu jest z wersji HD. W kwestii kursywy: zarówno gdy ja jestem hostem, jak i wtedy gdy on nim jest, widzimy swoje nicki pochylone. Gdy próbowaliśmy się połączyć, to osoba, która dołącza widzi u hostującego dziwne znaczki. Próbowałem grać z innymi na GameRangerze i nie było problemu.
P.S. Jestem tu nowy i nie zauważyłem, że umieściłem zapytanie w niewłaściwej kategorii. Wybaczcie.
No to wynika na to, że twój kolega ma problem z GameRangerem, skoro ty możesz normalnie z innymi grać. Chyba, że on sam też nie ma problemu z łączeniem się z innymi. Wtedy mamy dosyć dziwny przypadek, może dzielicie razem IP?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum