Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
To jest ciekawa sprawa, do pierwszego Cruska gdzieś takie wyliczanki; ile innych jednostek potrafi zabić dany wojak, wydaje mi się, że były. Zrobione przez użytkownika z tego forum, oczywiście.
Niestety, nie posiadam Crusader'a 2. A nie wiem, czy zaglądający tutaj go posiadają i mają czas na takie zabawy.
Ale skoro nigdzie nikt o tym nie napisał tu, może jest o tym wzmianka na anglojęzycznych forach?
Zachęcam mimo wszystko do własnej pracy, jeżeli zrobisz dobre porównania, gwarantuję Ci, że wylądują na stronghold.net.pl a to fejm. xd
Najłatwiej takie walki 1v1 robiło się w edytorze; nie wiem jak to wygląda w Crusaderze 2.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum