Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Niestety wydaje mi się ze lewaki wejdo
A co do pana swetru to bardzo dziwne to się wszystko mi wydaje, nikt o nim nic nie wie albo nawet nie wie ze ktos taki w ogole istnieje , na ich spotkania przychodzo 2-3 osoby a w kazdym sondazu ma ponad 5%
Długo zastanawiałem się na kogos zagłosowac i juz wiem , zdecydowało to zdjęcie
Podobno na pana swetru przeznaczono więcej czasu antenowego niż na PO i PiS razem wzięte.
Przy nim to nawet PO jest objęte ścisłym embargiem informacyjnym .
Przecież Kukiz pokazał strategię, która teoretycznie jest programem Jest jakiś sondaż TNS'u, jeszcze ciepły, który wieszczy 3 partie w sejmie: PiS, po i Kukiz (6%). [ xD ]
Obstawiam, że Korwin będzie na granicy progu.
Nowoczesna wg mnie nie wejdzie do sejmu bo i po co ? W ogóle sytuacja tych mniejszych partii jest opłakana i zaczynają robić kabaret. Z jednej strony dobrze, że dwa ideowo odmienne ugrupowania mogłyby współpracować ( PiS-ZSL ( oferta padała przez chwilę z ust Nowackiej ) ). Z drugiej strony źle, bo to tylko pokazuje, że mają za nic swoje ideały, a idą, żeby się tylko zaczepić.
Piechociński mnie rozwalił, bo powtórzył swoją stałą śpiewkę, że liczy na 10-15% i zamierza stworzyć przestrzeń do pojednania oraz utworzenia ogólno-partyjnego sojuszu. Bardzo miło coś takiego słyszeć, tyle że nie przy obecnym składzie parlamentarnym z Piechocińskim na czele. ( ci ludzie nie wiedzą, co to dobro Polski i obywateli, a już na pewno nie potrafiliby razem współpracować )
Co do PO, to ja się dziwię, że jest beton, który będzie na to dziadostwo głosował. Cały czas K. straszy PiSem. Jak PiS wspomina o aferze podsłuchowej, to ona mówi, że widocznie PiS nie ma nic ciekawego do powiedzenia już w sferze pomysłów na Polskę itp. I to mówi ktoś, kto ma stałą gadkę typu PiS to zło. W ogóle to zachowuje się jak Komorowski u schyłku swojej nędznej kariery. Ośmiesza się tylko i jest wysoce niekompetentna.
PiS za to już podobnie na mnie działa jak PO. Ciągle widzę tą smutną twarz Szydło i słyszę jej jednostajny, usypiający ton głosu. Faktycznie zachowuje się, jakby myślał za nią Kaczyński. Idealnie się wpasował ostatnio Macierewicz, który nie mógł poczekać do zakończenia wyborów.
Tylko, że w odróżnieniu od Kopacz to Kaczynski mówi mało a dobrze, postanowił nie narażać się zbędnymi komentarzami na każdy temat i jakby z ukrycia powoli ale konsekwentnie masakruje PO.Z kolei Szydło ciągle mówi jedno i to samo i szczerze mówiąc jak jej słucham to zniechęcam się do PiS'u.
Antek Macierewicz to ogólnie niezły wariat ale też nie głupi.
Gdybym miał wybierać między PiS a PO na pewno wybrałbym partię Jarka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum