Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold 2 Deluxe
Wysłany: 2 Październik 15, 16:09 [przeciwnicy] walka w trybie królotwircy od stopnia mieszcza
Witam, chciałem pogratulować wyobraźni twórcy gry Stronghold 2 Deluxe, otóż zaczĄłem gre w trybie "króltwÓrca"
od najniższej rangi tj "MieszczAnin" więc zaczĄłem się budować zdobywać wyższe rangi i patrze na zamki komputera żaden nke awansował a miał kamienne mury i balisty na ogromnych wieżach które sa odblokowywne na stopniu najwyższym "Hrabia" początek gry atak ok 30 Berserkwrów i ok 25 knechtów z mieczami a w obronie 30 łuczników i palisada, a więc jestem tym zniesmaczony że komputer ma na początku znacznie lepszy zamek.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 2 Październik 15, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: SH, SHC, SH2, SHC2, SH3
Wysłany: 22 Marzec 16, 14:02
Po prostu błąd. Możesz spróbować dać 150 na 50 kasy, wtedy ty się lepiej rozbudujesz, a gdy osiągniesz poziom
"Rycerz" to zacznij JAK NAJSZYBCIEJ robić łuczników.
Mat nie przeżywaj. Komputery są po prostu głupie a twórcy gier nastawiają się obecnie na wygląd a nie na SI. Gdyby komputer nie oszukiwał to nie byloby gry. Przegrałby natychmiast. Stworzenie dobrej inteligencji to koszmarne zadanie. Poza tym nasze kompy nie pociągnęłyby i grafiki 3D i SI równocześnie. Warto grać z przymrużeniem oka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum