Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No i co Maciek, wakacje się skończyły, a Ty nie doszedłeś pewnie nawet do piątej misji . Lipa, panie !
Ja tymczasem wczoraj zagrałem sobie z kuzynem relaksacyjną potyczkę na boty i wyszło mi coś takiego. W sumie kolejna wersja mojego zamku do gry Multiplayer na tej samej bazie, co zawsze, ale z innym wariantem drugiego pierścienia murów .
A dzisiaj zacząłem sobie grać szlak Krzyżowca i zrobiłem takie coś w misji z Abdulem. Miał to być zwykły zamek, taki sobie, jaki mógłby zaistnieć w rzeczywistości - dostosowany do warunków naturalnych, wykorzystujący sporo przestrzeni, gdzie toczy się zwykłe życie .
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jestem prawdopodobnie jedyna osobą na świecie, która nawet w początkowych misjach Szlaku Krzyżowca buduje jak najładniejsze zamki xD.
Misja 2 i 3 .
Co sądzicie? W misji trzeciej można zaobserwować próbę zaprojektowania nowej wersji zamku głównego (pierwszej warstwy murów), którą będę budował jak bot. Tak dla odmiany, bo i tak za długo budowałem takie samo wnętrze, a zmieniałem tylko drugi pierścień murów..
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 15 Wrzesień 15, 18:34
Bardzo fajne zamki Siwy
Siwy napisał/a:
Jestem prawdopodobnie jedyna osobą na świecie, która nawet w początkowych misjach Szlaku Krzyżowca buduje jak najładniejsze zamki xD.)
Nie, nie jesteś jedyny
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Misja 9 "Oaza" przeciwko Saladynowi. Nie jest to może najsilniejszy zamek, zwłaszcza, gdy podejdzie się go od zachodu lub wschodu, ale kluczowy miał być tutaj ładny wygląd i wydaje mi się, że nie wyszło tak źle .
Witam. Oto jeden z moich zamków. Nie jest specjalnie duży, a bardziej od fortecy przypomina fort. Mimo iż stawiałem na wygląd, to nie zawiódł moich oczekiwań również w obronie. Innymi słowy - dla mnie jest w porządku.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Widzę, że nie tylko ja jestem tak.. dziwny, żeby budować zamki nawet w pierwszej czy drugiej misji szlaku . Ale żeby budować w tej misji z Ryśkiem na Wilka to nawet ja nie wpadłem XD. Ogólnie niektóre konstrukcje całkiem interesujące, choć niekoniecznie imponujące, do gustu przypadł mi np. nr 1, 2, 3 i 4
[ Dodano: 13 Grudzień 22, 01:44 ]
I co tam, panowie, wraca ktoś jeszcze czasem do najlepszej gry komputerowej wszechczasów? Mi tak chodziło po głowie od jakiegoś czasu zagrać chociaż chwilę, mimo że nie mam zbyt wiele wolnego czasu, i w końcu jednak się udało. Chyba pewnych rzeczy się nie zapomina, co nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum