Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: GTAV,Heathstone,Farcry3,LOL
Wysłany: 5 Sierpień 14, 23:08
Banshee a katarina ?
Ratunku LOL mi nie dziala gdy wlaczam gre wyswietla mi sie napis league of legends a patcher juz sie nie wlacza próbowałem restartu i nic . Prosze o szybką pomoc !!
Wysłany: 6 Sierpień 14, 18:46
przed chwila sprawdzalem tez nic jak ja wytrzymam bez lola ;( szczególnei ze taka fajna rotacja jest
[ Dodano: 13 Listopad 14, 18:53 ]
Robię ekipę do Lola. Celem tej ekipy będzie promocja naszego forum. Przyjmiemy każdego, ale chcę aby nasi gracze byli wszechstronni, czyli potrafili grać na paru pozycjach. Żegnam i Pozdrawiam wasz Kapitan Verson.
Wysłany: 5 Grudzień 14, 18:10
Dobrze wątpisz narazie 26 to daltego że gram w weekendy bo jak ze szkoły wracam to nie da się grać przez lagi ;( ale zamierzam przez przerwę świąteczną wbic 30lv kupić Yasuo Zeda Riven itp. a w ferie pograc troche rankedów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum