Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 9 Grudzień 10, 21:10
Dizęki za oceny ,ale jestem zaskoczony ,bo w ostatnim czasie ja wstawiam swoje prace.Przecierz trzeba wymyślać nowe rzeczy ,jakby wszyscy myśleli ,że wszystkie pomysły zostały wykorzystane.Ale naprawde dzięki za oceny.
[ Dodano: 11 Grudzień 10, 11:31 ]
Sorry za podwujny post,ale nic nikt nie wstwia,a ja
wstawiam dalej swoje prace.
Zniszczony most:
http://img528.imageshack....21111441592.png
Oto moja mapka, z napisana odprawa. Niestety, przez glupie ograniczneie tekstu musialem ja skrocic o polowe, wiec moze sie wydawac czasem troche sztywna. Jak ktos chcialby dostac pelna odprawe, to pisac na gg, dopisze do niej wszystkie wyrzucone zdania.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 13 Grudzień 10, 17:54
Ok, niedlugo walne, ale wpierw skompletuje moja kampanie oraz sporo innych mapek i projektow.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 20 Luty 11, 20:44
Noo, jak na pierwsze ruiny, to bomba. Dodaj jeszcze troche zniszczonego muru, to bedzie idealna.
Spotkaliście się kiedyś z taką siedzibą?
Właśnie sobie taką wymyśliłem. Jest w pełni funkcjonalna. Siedzi w niej Lord, wychodzą z niej ludki oraz da się ustawiać podatki.
Nie udało mi się jeszcze wymyślić, jak usunąć ognisko pozostawiając siedzibę w pełni działającą.
_________________ WarlikeCrusader 25.11.2006 15.32.00 Tak teraz spotkanie Ala na forum to prawdziwy rarytas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum